Kouluttautunut ja sitoutunut henkilöstömme sekä valtakunnallinen kumppaniverkostomme takaavat, että palvelu pelaa!

IT-Lähituelta saat tarvitsemasi ICT-palvelut

Tarjoamme yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille korkealuokkaisia ICT-ratkaisuja. Edustamme alan suurimpia tuotemerkkejä. Tietotekniset palvelumme tuottavat asiakkaillemme kustannussäästöjä sekä tehostavat heidän liiketoimintaansa.

Palvelemme joustavasti kaiken kokoisia asiakkaita ja tarjoamme heille tukeamme heidän tarpeittensa vaatimassa laajuudessa. Osaamme toimia niin pienissä kuin suurissakin asiakasympäristöissä. Olemme toimineet esimerkiksi pitkään metsäteollisuuden alalla tuotannon ja automaation rajapinnassa, jossa tarkoituksenamme on ehkäistä tuotantohäiriöiden syntymistä. Tarjoamamme IT-palvelut antavat yrityksille mahdollisuuden keskittyä heidän omaan liiketoimintaansa.

Tarjoamme palvelinten ylläpito- ja valvontapalveluita, työasemien ylläpitopalveluita sekä käyttäjien IT-tukipalvelua. Asiakkaamme voivat tarvita apuamme esimerkiksi uusien tietokoneiden käyttöönotossa, jolloin me voimme asentaa koneet heille käyttövalmiiksi ja tehdä niihin tarvittavat tietoturvapäivitykset. Tarjoamme IT-tukea myös laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Tietoturvallisuuden asiantuntijana teemme asiakkaan tietoliikenneympäristöstä turvallisen. Olemme sertifioituneet F-Securen tuotteisiin ja valvomme asiakkaittemme tietoturvaa heidän puolestaan. Huolehdimme päätelaitteiden suojauksesta, jotta niillä olevat tiedot eivät päätyisi vääriin käsiin. Autamme asiakkaitamme suojautumaan myös ns. kalasteluviesteiltä, jotka ovat koko ajan kasvava tietoturvauhka. Kalastelun tarkoituksena on houkutella uhria luovuttamaan esimerkiksi salasanojaan tai luottokorttinumeroitaan ja päästä näin käsiksi hänen varoihinsa. Tämä uhka on kuitenkin torjuttavissa. Kalastelua pystytään ehkäisemään tehokkaimmin kirjautumisten yhteydessä tehtävän kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla.

Olemme jo vuosien ajan huolehtineet asiakkaittemme tiedostojen varmuuskopioinneista. Historiatietojen palauttamiselle voi tulla tarvetta esimerkiksi työssä tapahtuvien inhimillisten virheiden johdosta tai hakkeroidun koneen uudelleenasennuksen yhteydessä.

Meillä on laaja valikoima ICT-laitteita ja ohjelmistoja. Pystymme suosittelemaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten soveltuvat laitteet ja ohjelmistot. Meillä on hankintaväylät hieman erikoisemmillekin laitteistoille: olemme olleet rakentamassa kameravalvontalaitteistoja sekä erilaisia tehdasympäristöön ja tuotantolaitoksiin soveltuvia päätteitä. Toimitamme myös trukkeihin asennettavia päätelaitteita, kevyitä asiakaspäätteitä sekä infonäyttöjä.

Autamme asiakkaitamme siirtymään vanhasta sähköpostijärjestelmästä uuteen, pilvipohjaiseen ratkaisuun. Microsoft 365-palvelu tarjoaa tehokkaat työvälineet niin toimistolle, tiimityöskentelyyn kuin etäpalavereihinkin. Autamme asiakkaitamme valitsemaan heidän tarpeitansa vastaavan tuotekokonaisuuden.

Tarjoamme tietoliikenneyhteyksiä, joiden avulla asiakkaamme voivat työskennellä tehokkaasti ja turvallisesti. Rakennamme VPN-verkkoja sekä turvallisia yhteyksiä esimerkiksi pilvipalveluiden käyttöön. Etätyö on arkipäiväistynyt monessa yrityksessä ja suljettu VPN-verkko mahdollistaa yksittäisen työaseman liittämisen turvallisesti päätoimipaikan verkkoon.

Meidän kauttamme on myös mahdollista rekisteröidä domain-nimiä, ottaa käyttöön nimipalvelut sekä vuokrata palvelintilaa kotisivuille ja web-sovelluksille.

 

Ota IT-Lähituki avuksenne!

Ulkoistamalla IT-palvelusi meille voit saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä niin ajallisesti kuin rahallisestikin. Tarvittaessa voimme toimia myös osana yrityksesi IT-osastoa. Olemme palvelleet jo 20 vuoden ajan erikokoisia asiakkaita. Mikään IT-asia ei ole meille liian pieni tai suuri: räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä tai tule käymään! Simpeleen keskustassa sijaitseva myymälämme palvelee arkisin klo 8.30-16.30. Osoitteemme on Roihankatu 12-14. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

 

Haluatko kuulla tarkemmin IT-palveluistamme, joilla voisimme tehostaa yrityksesi toimintaa? Ota yhteyttä!

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.