Varmuuskopiointi

Tarjoamamme varmuuskopiointipalvelun avulla varmistat, että sinulle tärkeät tiedostot pysyvät turvallisesti tallessa. Tietosi tallentuvat automaattisesti Suomessa sijaitseviin datakeskuksiin. Varmuuskopioinnin aikaväli voidaan asettaa tapahtuvaksi esimerkiksi vuorokauden tai 15 sekunnin välein.

Tiedostojen turvallista säilyttämistä uhkaavat nykyisin erilaiset kiristyshaittaohjelmat. Uhreiksi joutuneita uhataan tietojen tuhoamisella, elleivät he maksa pyydettyä rahasummaa. Varmuuskopiointi on tehokas keino suojautua tällaisilta kiristysyrityksiltä. Varmuuskopioinnin kautta tallentunut versiohistoria mahdollistaa tietojen palauttamisen takaisin.

Tiedostoja voi tuhoutua myös työssä tapahtuvien inhimillisten virheiden johdosta. Tietokoneen käyttäjä voi tehdä vahingossa ei-toivottuja muutoksia tiedostoonsa tai poistaa epähuomiossa yritykselle tärkeitä tiedostoja. On huomattavasti mukavampaa työskennellä, kun tietää arvokkaiden tietojen ja vaivalla tehtyjen töiden löytyvän versiohistoriasta. Jos tietokoneesi varastetaan tai se rikkoutuu, saat palautettua tietosi nopeasti ja luotettavasti takaisin. Varmuuskopiointi tekee myös tietokoneen vaihdosta helpompaa.

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.