Varmuuskopiointi

Tarjoamamme varmuuskopiointipalvelun avulla varmistat, että sinulle tärkeät tiedostot pysyvät turvallisesti tallessa. Tietosi tallentuvat automaattisesti Suomessa sijaitseviin datakeskuksiin. Varmuuskopioinnin aikaväli voidaan asettaa tapahtuvaksi esimerkiksi vuorokauden tai 15 sekunnin välein.

Tiedostojen turvallista säilyttämistä uhkaavat nykyisin erilaiset kiristyshaittaohjelmat. Uhreiksi joutuneita uhataan tietojen tuhoamisella, elleivät he maksa pyydettyä rahasummaa. Varmuuskopiointi on tehokas keino suojautua tällaisilta kiristysyrityksiltä. Varmuuskopioinnin kautta tallentunut versiohistoria mahdollistaa tietojen palauttamisen takaisin.

Tiedostoja voi tuhoutua myös työssä tapahtuvien inhimillisten virheiden johdosta. Tietokoneen käyttäjä voi tehdä vahingossa ei-toivottuja muutoksia tiedostoonsa tai poistaa epähuomiossa yritykselle tärkeitä tiedostoja. On huomattavasti mukavampaa työskennellä, kun tietää arvokkaiden tietojen ja vaivalla tehtyjen töiden löytyvän versiohistoriasta. Jos tietokoneesi varastetaan tai se rikkoutuu, saat palautettua tietosi nopeasti ja luotettavasti takaisin. Varmuuskopiointi tekee myös tietokoneen vaihdosta helpompaa.

 

Microsoft 365-palvelut ja varmuuskopiointi

Microsoft vastaa teknisen alustansa toimivuudesta ja datan replikoinnista, ei varmuuskopioinnista. Ilman erillistä varmuuskopiointia voit palauttaa tietoja vain roskakorista.  Asiakkaan omalla vastuulla on Office 365 -datan varmuuskopiointi.

Autamme yritystäsi varmistamaan liiketoiminnalle kriittisen tiedon suoraan pilvestä:

  • Sähköpostin varmistus
  • onedrive varmistus
  • sharepoint varmistus
  • teams varmistus

 

Miksi M365 -tiedon turvaaminen on tärkeää?

Microsoft ei varmuuskopioi tietojasi. Voit palauttaa vain roskakorista tai versiohistoriasta rajoitetun ajan verran.

Melkein 60% tietojen katomisista pilvipalveluista johtuu käyttäjän omista virheistä. Poistamme vahingossa tietoja tai teemme jaettuihin tiedostoihin muutoksia, jotka huomaamme myöhemmin virheellisiksi.

Tietojen  laadukas varmuuskopiointi on hyvä ja helppo keino suojautua kiristyshaittaohjelmilta (Ransomware). Jos tietosi tuhotaan rikollisten toimesta, saat ne palautettua.

Tiedot on varmuuskopioitu ja ne säilytetään EU:n alueella. Voi palauttaa tiedot nopeasti ja luotettavasti.

 

 

 

 

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.