ICT-Asiantuntijapalvelut

Ketterät huippuosaajat käyttöösi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja -kehitysprojekteihin. Iso tai pieni projekti, osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

Yrityksesi joustava valtakunnallinen kumppani

Tarjoamme tukea monipuolisiin ICT-asiantuntijan tehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Kun on aika päivittää yrityksen IT-ympäristöä tukemaan paremmin liiketoimintaasi, kannattaa ottaa apuun kokenut ICT-konsultti. Mukaudumme ketterästi toimialan kuin toimialan erityispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tutustumme liiketoimintaasi, selvitämme tavoitteesi ja etsimme sopivat ratkaisut niiden saavuttamiseen. ICT-tukihenkilömme ovat apuna käyttöönotossa sekä neuvovat järjestelmien ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa tarvittaessa jatkossakin.

 

Yhteydenottopyyntö

  • tietoliikenneasiantuntija
  • integraatioasiantuntija
  • ICT-konsultti
  • IT-ympäristö
  • it-asiantuntija

Edut sinulle

Vahva ymmärrys
eri toimialoista

ICT-asiantuntijamme mukautuvat ketterästi jokaisen toimialan vaatimuksiin niin, että loppukäyttäjien palveluvaatimukset saadaan täytettyä kustannustehokkaasti.

Asiantuntijapalveluja
tarpeen mukaan

Asiantuntijamme ovat käytössäsi lisäresurssina tarpeidesi mukaan niin lyhytkestoisina toimeksiantoina kuin monivuotisina kumppanuussopimuksina.

 

Laitteiden koko
elinkaari hallitusti

Elinkaaripalvelut laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuuksien tehokkaaseen tuottamiseen ja hallintaan.

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.