Hosting

Nimipalvelut ja domain-nimen rekisteröinti

Nimipalvelu (DNS) kytkee domainin internetiin ja mahdollistaa www- ja sähköpostiliikenteen ohjaukset. Nimipalvelumme sisältää A-, CNAME-, URL-, FRAME-, TXT- SRV- ja MX-tietueiden käytön myös alidomaineille. Meidän kauttamme on mahdollista rekisteröidä kaikentyyppisiä domainnimiä, kuten esimerkiksi kotimaisen .fi domainin, ruotsalaisen .se domainin ja kansainväliset domainpäätteet kuten .com, .net, .org ja .info.

Webhotelli

Tarjoamme palvelintilaa kotisivuille ja web-sovelluksille vuokrattuna. Palvelinlaitteistona käytetään IBM:n räkkipalvelimia. Webhotellipalvelimet on virtualisoitu käyttäen VMware vSphere -virtualisointialustaa. Palvelinten käyttöjärjestelmänä on Ubuntu Linux.

Webhotellipalvelumme sisältää tietokantatuen. Tietokantapalvelinohjelmistona on MySQL. Webhotellipalveluun lisätyt tietokannat sijaitsevat erillisellä tietokantapalvelimella.

Palvelimet sijaitset kotimaisessa konesalissa, joka täyttää Viestintäviraston määrittelemät tärkeiden tilojen vaatimukset. Palvelinsali on maan alla ja sen katto sekä ympärysseinät on valmistettu teräsvahvistetusta betonista. Palvelinsalissa on 24/7 kulunvalvonta ja vartiointi.

SSL-sertifikaatti eli SSL-varmenne

SSL-sertifikaatti mahdollistaa yhteyden salaamisen käyttäjän selaimen ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen ei pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Sertifikaatilla voidaan myös todistaa sivulla kävijöille, että kyseessä on oikean yrityksen sivusto.


Kiinnostuitko?

Tommi Viinanen

Palvelujohtaja, myynti

etunimi.sukunimi@itlahituki.com

Puh. 010 337 9915

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.