Tukipalvelut

Varmista liiketoimintasi häiriötön toiminta IT-tuen avulla. Tukipalvelut huolehtivat, että liiketoiminnan kannalta keskeiset järjestelmät saadaan pidettyä kunnossa ja toimintavarmoina.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Tukipalvelut tarjoavat kattavan ratkaisun yrityksen IT-asioiden hoitoon sekä asiantuntevaa tietoteknistä osaamista ja turvaa yritysten IT-ympäristön toimivuuteen kaikissa olosuhteissa. Kun käyttäjän eteen tulee ongelma, se pitää pystyä ratkaisemaan mahdollisimman vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaasti.

Palvelumme kattavat mm. palvelinten ylläpito- ja valvontapalvelut, työasemien ylläpitopalvelut sekä käyttäjien tukipalvelun. Etähallintamenetelmiä ja verkkotyöskentelysovelluksia käyttäen voidaan suurin osa IT-tukitöistä ratkaista myös etätukena.

Asiakaslähtöinen ja monipuolinen IT-tuki parantaa ja tehostaa työn tekemistä. Asiantuntijamme ovat ammattilaisia yrityksen toimintaa tehostavia ratkaisuja suunniteltaessa. IT-ratkaisut ja tukipalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden vaatimassa laajuudessa ja ylläpito- ja tukitoimista vastaavat asiantuntijamme palvelevat asiakasta sovitun vasteajan mukaan.

 

Yhteydenottopyyntö

  • lähituki
  • ylläpitopalvelu
  • etätuki
  • helpdesk

Edut sinulle

Tietotekniikka toimii
kuten pitää

Etuja ja apua laitehankinnoissa, huolloissa, korjauksissa. Tarpeet huomioidaan kokonaisvaltaisesti.

Resurssit oikeisiin
asioihin

Nopea ongelmatilanteen ratkaisu säästää työaikaa ja tehostaa yrityksen toimintaa, mitä näkyy suoraan tuloksessa.

Keskitetty
ongelmanratkaisu

Työntekijät saavat avun nopeasti ja häiriötilanteet saadaan heti hallintaan.

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.