Meiltä markkinoiden parasta tietoturvaa yrityksellesi palveluna

F-Secure Protection Service for Business sisältää päätelaitesuojan yrityksesi tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille. Tarjoamme suojaa Windows- ja Mac-tietokoneille, iOS- ja Android-älypuhelimille sekä erilaisille palvelinympäristöille. Käyttöönotto on nopeaa, koska palvelu on pilvipohjainen eikä erillisiä laiteinvestointeja tarvita. Asennus on helppoa, suoraviivaista ja skaalautuva. Valvomme yrityksesi tietoturvaa puolestasi.

Varaudu kyberuhkiin ennalta. Yli 80 % haittaohjelmista käyttää hyväkseen haavoittuvuuksia.
Yli puolet tietomurroista tehdään haavoittuvuuksia hyväksi käyttäen.

Oletko selvillä yrityksesi hyökkäyspinta-alasta? Mitkä ovat yritykseesi kohdistuvat sisäiset ja ulkoiset tietoturvauhkat?

Autamme sinua havaitsemaan haavoittuvuudet yrityksesi järjestelmissä ja verkkosovelluksissa. Hallitsemme yrityksesi haavoittuvuuksia keskitetysti tietoturvahälytysten avulla ja vähennämme tietomurtoriskiä varmistamalla yrityksesi tietoturvan.

Suojautuminen, uhkien hallinta ja torjunta ennalta on varmasti edullisempaa kuin tietomurron ja sen aiheuttaman kriisin hoitaminen!


F-Securen Radar

Haavoittuvuuksien hallinnointi

F-Secure Protection Service for Business

Päätelaitteiden pilvipohjainen tietoturva

F-Securen Rapid Detection & Response -tuotteella havaitsemme ja pysäytämme yritykseesi kohdistetut hyökkäykset nopeasti ja tehokkaasti.

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme yrityksesi tietoturvan tilanteen.

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.