Yrityksen työvälineet

Asiantuntijoidemme avustuksella meiltä tarvittavat ICT-laitteet ja ohjelmistot oikein mitoitettuna, esiasennettuina ja käyttövalmiina nykyaikaisen toimiston ICT-tarpeisiin. Edustamme tietotekniikka-alan tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Aiheuttaako ICT-laitehankinnat päänvaivaa? Tarvitsetteko apua sopivien tietokoneiden, mobiililaitteiden ja työasemien hankintaan?

Keskittämällä hankinnat yhdelle toimittajalle säästätte samalla rahaa sekä aikaa. Hyvin toimivat työkalut ovat liiketoiminnan menestyksen edellytys. Oikeat laitehankinnat täyttävät oikeita tarpeita ja toimivat työkalut parantavat henkilöstön tyytyväisyyttä ja lisäävät tehokkuutta. Työvälineiden tehokas ja ajantasainen ylläpito tuo myös yritykselle kustannushyötyä ja -säästöjä.

Paikallisen myynnin ja asiantuntijoidemme kanssa toimitamme korkealaatuisia ICT-ratkaisuja ja laitteita teidän tarpeisiinne. Meiltä kaikki yrityksesi tarvitsemat työvälineet: työasemat, mobiililaitteet, monitoimilaitteet, palvelimet. Edustamme lähes kaikkia suurimpia ICT-laite ja ohjelmistovalmistajia.

Ketjun asiantuntijat hoitavat myös toimituksen ja asennuksen valitsemillasi ohjelmistoilla ja oheispalveluilla kustannustehokkaasti koko Suomessa. Tarvittaessa opastamme ja koulutamme laitteiston käytössä.

Oheislaitteet

Tarjoamamme oheislaitteiden kategoria on laaja sisältäen mm. tulostimet, monitoimilaitteet, hiiret, näppäimistöt, kuulokkeet, ulkoiset kovalevyt, näytöt ja USB-muistit.

 

 

Yhteydenottopyyntö

  • puhelimet ja tabletit
  • tietokoneet
  • palvelimet
  • infonäytöt
  • lisätarvikkeet

Edut sinulle

Keskitetty
laitehallinta

Kaikki tapahtuu palveluna ja yrityksessäsi voidaan keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

 

Asiantuntemus

 

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden. Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

 

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

 

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.