IT-Lähituki yrityksenä

Tarjoamme yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille korkealuokkaisia ICT-ratkaisuja. Edustamme alan suurimpia tuotemerkkejä. Tietotekniset palvelumme tuottavat kustannussäästöjä sekä tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa. Meillä on Simpeleen taajamassa kivijalkamyymälä, johon on helppo tulla asioimaan myös kotikoneisiin liityvissä asioissa.

Uudenaikainen tietotekniikan ratkaisutalo

Valikoimistamme löydät kaiken tietotekniikan kotiisi ja toimistoosi. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua löytämään niin kannettavat tietokoneet, työasemat, oheistarvikkeet, pelikoneet, tulostimet kuin myös ohjelmistot juuri tarpeisiisi räätälöitynä!

IT-Lähituen huolto- ja asennuspalvelut auttavat tietoteknisen ongelman kohdatessa. Asennamme hankkimasi koneen sinulle käyttövalmiiksi, ja opastamme halutessasi sen käytössä. Huollamme ja korjaamme myymälässämme kaiken merkkiset tietokoneet.

Tarjoamme myös luotettavia ja joustavia tukipalvelusopimuksia yritysasiakkaille. Palvelusopimuset räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Toimimme ulkoistuskumppanina tai osana yrityksesi omaa it-osastoa. Olemme paikalla tarvittaessa tai 24/7.

Kouluttautunut ja sitoutunut henkilöstömme sekä valtakunnallinen kumppaniverkostomme takaavat, että palvelu pelaa!

 

Edut sinulle

Yrityksen paikallinen
ICT-kumppani

Ulkoistamalla ICT-palvelusi  IT-Lähituelle voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

G30 ICT-kumppaniketju

 

Olemme osa valtakunnallista G30-ketjua

 

Toimipisteet