Pilvipalvelut

Modernisoi infrastruktuurisi skaalautuvilla pilvipalveluilla. Pilvipalvelut tarjoavat ketterämmän ja kustannustehokkaamman tavan vastata liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Kustannustehokkuus ja joustavuus ohjaavat käytön pilveen. Pilvipalvelut helpottavat asioiden jakamista. Tiedot ja palvelut ovat saumattomasti kaikkien käyttäjien ulottuvilla, aina ajantasaisina ja yhtenäisinä versioina, käytettävissä päätelaitteesta tai sijainnista riippumatta. Toimintavarmuus on parempi kuin perinteisesti vain yhdessä laitteessa tai yrityksen omassa ICT-ympäristössä olevissa ohjelmissa ja palveluissa. Pilvialustat mahdollistavat luotettavat ja joustavat palvelut ilman isoja ICT-investointeja ja näin nopeuttavat ICT-palveluiden kehittämistä.

Pilviympäristöistä saatava lisäarvo saavutetaan jatkuvan integraation ja mahdollisimman suuren automaatioasteen avulla. Pilvipalvelujen kautta käytössäsi on aina ohjelmien uusin versio, eikä päivitysten tekemiseenkään tarvitse käyttää omaa aikaa. Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelut ja otamme huomioon skaalautuvuudessa juuri sinun tarpeesi. Huomioimme mm. muuttuvat kapasiteetti- ja tietoturvavaatimukset ja tietojen varmuuskopioinnit.

 

Yhteydenottopyyntö

Edut sinulle

Helppo skaalaus

 

Maksat kapasiteetista vain todellisen käytön mukaan.

 

Hallitusti ja turvallisesti

 

Versiopäivitykset, varmistukset ja tietoturva samalta palvelutoimittajalta.

 

Saatavilla 24/7

 

Hyvä ratkaisu tehokkaaseen etätyöhön ja joustavaan tiedon jakamiseen organisaation sisällä.

 

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.